ClickCease

Geïnspecteerd door ervaren engineers op meer dan 25 punten

Weten wat je koopt; gegarandeerde kwaliteit

Minimaal 1 jaar garantie, met mogelijkheid tot verlenging

Door ons keurmerk ben je verzekerd van de kwaliteit refurbished

Wanneer je een tweedehands laptop of Macbook aanschaft, weet je eigenlijk niets over de kwaliteit. Hoe lang is het apparaat gebruikt? Wat is de geschiedenis? En is er écht niets mis mee? Dat maakt een tweedehands aankoop natuurlijk onwijs lastig; zeker als het om grotere bedragen gaat.

Als het op de kwaliteit van onze refurbished laptops, Macbooks en computers aankomt, leggen we de lat hoog. Door een refurbished laptop aan te schaffen in plaats van een nieuw exemplaar bespaar je op kosten, maar het blijft een investering. Om je nóg meer zekerheid te geven over de kwaliteit van refurbished laptops, Macbooks en computers, hebben we het Refurbo Kwaliteitskeurmerk in het leven geroepen. Ieder apparaat dat we binnenkrijgen, checken onze engineers op meer dan 25 punten; de laptops krijgen pas een keurmerk toegewezen als het systeem 100% functioneert en hij optisch in topconditie is. Door het Refurbo Keurmerk weet je precies wat je van je refurbished laptop of macbook kunt verwachten. En voldoet je apparaat tóch niet aan je verwachtingen? Dan lossen we dit voor je op. Beloofd!

De voordelen van het Refurbo Kwaliteitskeurmerk

  • Onze refurbished laptops, Macbooks en computers krijgen het kwaliteitskeurmerk pas zodra ze op alle punten 100% goedgekeurd zijn
  • Binnen het keurmerk vallen drie verschillende uiterlijke condities: zo goed als nieuw, zeer goed en goed. Deze vind je terug bij de producten, zodat je weet wat je kunt verwachten van het uiterlijk
  • Mocht er tóch iets mis zijn met je refurbished laptop, dan kun je je apparaat terugsturen en laten we onze engineers er nogmaals naar kijken. Een eventuele reparatie is kosteloos!

Verder dan uiterlijk en techniek: ontmoet het Green Choice Refurb keurmerk

Je staat er misschien niet elke dag bij stil, maar er wordt wel steeds meer over gesproken: het milieu. Je kunt al simpele dingen doen om je eigen steentje bij te dragen aan het klimaat. En dat geldt ook voor je laptop!

Wanneer je kiest voor een refurbished laptop of macbook, ben je duurzaam bezig. Je hergebruikt namelijk een apparaat dat anders elektronisch afval zou worden. Bovendien worden onze refurbished laptops zo groen mogelijk gereviseerd. We testen en upgraden de laptops via duurzame energie en maken onze processen iedere dag groener en slimmer. Na aankoop ontvang je onze laptops in een verpakking die het milieu zo min mogelijk belast. Zoals het hoort!

Dit bespaar je door voor refurbished te kiezen

2000 olympische zwembaden aan water

Tijdens het productieproces van één gloednieuwe laptop komt zoveel gif vrij dat er maar liefst 2000(!) olympische zwembaden aan water nodig zijn om dit gif te verdunnen zodat het geneutraliseerd kan worden. Dit zorgt voor enorme watervervuiling; zeker als je weet dat er jaarlijks wereldwijd meer dan 150 miljoen laptops geproduceerd worden.

200 tot 250 kg CO2-uitstoot

Tijdens het productieproces van diezelfde laptop komt, bovenop het zwembadwater, 200kg tot 250kg CO2-uitstoot vrij. Dat maal de wereldwijde productie van 150 miljoen laptops per jaar zorgt voor een enorme belasting van het milieu. Tijdens het reviseren van een laptop met duurzame energie, is dit slechts een fractie hiervan en is de CO2-uitstoot nagenoeg nihil.

 

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Ontdek onze refurbished laptop, Macbook chromebooks en computers!