Over Refurbo

Bij Refurbo zijn we met een team van meer dan 20 collega's dag in, dag uit, bezig om jou de allerbeste refurbished apparatuur te bieden. Dit doen we nu zo'n 5 jaar, en we zijn nog lang niet van plan om hiermee te stoppen! Refurbishment is namelijk een ontzettend mooi vak; je geeft apparaten als het ware een 'tweede leven' en draagt hiermee bij aan een beter milieu. Bovendien willen we ervoor zorgen dat iedereen een mooie, goed werkende laptop of Macbook kan kopen; ook als je budget wat lager is.

Ons assortiment bestaat uit laptops, computers, chromebooks, iPads, Macbooks, monitoren en bijbehorende accessoires. Je vindt in onze online winkel alleen de beste A-merken: van Apple tot HP en Dell. We verkopen alleen maar refurbished apparatuur. Onder refurbished apparatuur vallen gebruikte apparaten die in een nieuw jasje gestoken zijn. We hebben de apparaten uitvoerig getest, helemaal voor je schoongemaakt en de instellingen gereset. Onderdelen die de controles niet 100% doorlopen, worden vervangen. Hierdoor voelt de laptop helemaal als nieuw. En dát voor een lagere prijs!

We vinden het ontzettend belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Een laptop aanschaffen is natuurlijk niet niks; ondanks dat refurbished laptops vele malen goedkoper zijn dan een nieuw exemplaar, wil je toch waar voor je geld. Om je te verzekeren van de allerbeste kwaliteit, testen we onze refurbished laptops en computers meerdere keren; zo weten we zeker dat het product klaar is om naar jou verstuurd te worden. We testen de producten op meer dan 25 punten en bepalen dan pas of we er een Refurbo keurmerk aan kunnen koppelen. Is de laptop of computer helemaal goedgekeurd? Dan vind je ze in onze webshop!

Dit is onze missie

We streven ernaar om refurbished laptops en Macbooks aan te bieden van de allerbeste kwaliteit en voor een zo laag mogelijke prijs, zodat je optimaal kunt genieten van je aankoop. We willen je hierin zo goed mogelijk ondersteunen; ook als het niet naar wens blijkt te zijn. We werken met ons team hard om jou als klant blij te maken én te houden.

We vinden het milieu ontzettend belangrijk en willen graag ons steentje bijdragen. Door oude laptops te recyclen naar zo goed als nieuwe laptops, zorgen we ervoor dat elektronisch afval gereduceerd wordt. Samen maken we de planeet groener. Draag jij ook jouw steentje bij?

Heb je vragen over onze service of onze refurbished producten? Check onze FAQ pagina of neem contact met ons op via 085 - 076 88 91

Dit zeggen klanten over Refurbo

Klantenbeoordelingen
Profile image
FJBOSKER
Waardering
80%
FJBOSKER
12 oktober 2020

Super service! Binnen 2 dagen IMac ontvangen.

Profile image
Erik Heyns
Waardering
100%
Erik Heyns
21 september 2020

Prima desktop gekocht aan een heel scherpe prijs, echt top kwaliteit!

Profile image
Rebecca
Waardering
80%
Rebecca
30 augustus 2020

Voor een eerste ervaring erg tevreden. Had al wat mindere recensies gelezen maar ben ik blij dat ik de stap toch gezet heb! Super tevreden, batterij gaat erg lang mee, geen gebruikssporen en de Lenovo Yoga is een erg praktisch ding! Absoluut tevreden met de 2 in 1 laptop, bedankt Refurbo om dit zo correct, milieuvriendelijk en ecologisch te regelen!

Profile image
André
Waardering
100%
André
26 augustus 2020

Dit is mijn 2e bestelling bij Refurbo en net als de eerste keer is het zeer goed bevallen. Ik kan iedereen Refurbo aanraden!