Topkwaliteit Refurbished

Alle refurbished producten van Refurbo zijn zeer uitvoerig gecontroleerd door onze gecertificeerde Refurbo engineers met écht verstand van zaken!

Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe doen wij dat dan allemaal? 
We hebben ons proces qua kwaliteitscontrole in de loop der jaren zo geperfectioneerd dat de kwaliteit van onze refurbished producten echt heel erg goed is.
Natuurlijk is de kwaliteit van de producten al heel erg goed en dat scheelt, maar dan nog controleren we alles extra goed om te zorgen dat je een perfect product ontvangt. 
We doen dit door de 2 belangrijkste zaken uitvoerig te controleren. Dit is de optische kwaliteit en de technische kwaliteit van het product. 

Optisch:
We kijken dus kritisch hoe een product er uitziet en graderen dit product en selecteren alleen de beste producten voor de website. 
Is een product niet netjes genoeg of is een bepaald onderdeel versleten? Dan vervangen we dit zodat het product als nog in perfecte conditie komt. 
Want een product kan technisch 100% in orde zijn, maar als het dan beschadigd is wordt je er nog niet echt blij van, toch? 

Technisch:
Als een product er goed uitziet maar niet helemaal lekker functioneert wordt je ook niet blij, dus dat is ook een belangrijk punt.
Wij controleren elk product op gemiddeld meer dan 25 technische aspecten en dat doen we uitvoerig.
Dit doen we met de beste software die hiervoor in de markt is en met speciale apparatuur kunnen we alle cruciale aspecten doormeten.
Wanneer alles goed gecontroleerd is volgt als laatste het testproces.
Hiermee wordt elk product nogmaals helemaal getest en pas als de test 100% geslaagd is gaan we er iemand blij mee maken.

Refurbo Engineers:
Omdat we perfectionisten zijn en alles tot in de puntjes willen regelen zijn we afhankelijk van onze engineers.
Alle Refurbo engineers hebben ontzettend veel verstand van alle producten en weten écht hoe alles werkt.
En onze engineers houden ook echt van onze producten en zijn ook pas blij als iets echt goed werkt!

Defecten:
Hoezeer we ons best ook doen er kan soms toch nog iets mis gaan. Ook kan er een defect optreden als je het product al een tijdje in gebruik hebt.
Heel vervelend vinden we dat! Misschien nog wel vervelender dan dat jij dat vind.
Daarom, geen zorgen. Je krijgt van ons garantie en we lossen het gewoon netjes voor je op, beloofd.