Klantenbeoordeling

Schrijf je beoordeling
Super service! Binnen 2 dagen IMac ontvangen.
12 oktober 2020
Waardering
80%
Profile image
FJBOSKER
Prima desktop gekocht aan een heel scherpe prijs, echt top kwaliteit!
21 september 2020
Waardering
100%
Profile image
Erik Heyns
Voor een eerste ervaring erg tevreden. Had al wat mindere recensies gelezen maar ben ik blij dat ik de stap toch gezet heb! Super tevreden, batterij gaat erg lang mee, geen gebruikssporen en de Lenovo Yoga is een erg praktisch ding! Absoluut tevreden met de 2 in 1 laptop, bedankt Refurbo om dit zo correct, milieuvriendelijk en ecologisch te regelen!
30 augustus 2020
Waardering
80%
Profile image
Rebecca
Dit is mijn 2e bestelling bij Refurbo en net als de eerste keer is het zeer goed bevallen. Ik kan iedereen Refurbo aanraden!
26 augustus 2020
Waardering
100%
Profile image
André
Wat een geweldig bedrijf! Echt milieu vriendelijk en een ontzettend vriendelijke klantenservice. Daar kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen. Ik ben heel fijn en geduldig te woord gestaan door Han. Het bestelde product is ook echt snel bij me afgeleverd.
3 augustus 2020
Waardering
100%
Profile image
Rosita
Ik ben erg te spreken over de service van Refurbo. Ik had een vraag over een product en die werd erg goed en professioneel beantwoord. Ik heb mijn bestelling reeds ontvangen en alles is naar volledige tevredenheid. Hartelijke groet Adelbert
15 juli 2020
Waardering
100%
Profile image
Adelbert
Ik heb een desktop gekocht hier en hij is prachtig ziet eruit als nieuw en gaat super snel. Deze website is zeker aan te raden! ;)
22 mei 2020
Waardering
100%
Profile image
Gebruiker
Top service snelle verzending en zeer betrouwbaar door de garantie dat ze geven !! ....Heb een macbook pro aangekocht en deze is in Nieuwstraat werkt perfect!!! Ik bestel zeker nog op jullie site!!Een dikke pluim voor jullie hoor ????????????
7 mei 2020
Waardering
100%
Profile image
S.p.
Ik wil deze laptop graag kopen.Maar ik weet niet of jullie Microsoft Office daar op hebben staan.
22 maart 2020
Waardering
100%
Profile image
Sherien
Besteld en 26u later geleverd in België! Super kwaliteit fatsoenlijk verpakt. Bedankt Refurbo!
2 juli 2019
Waardering
100%
Profile image
Bo Janssens
Goede kwaliteit producten. Lekker snel ook met SSD, werkt helemaal top.
12 februari 2018
Waardering
80%
Profile image
v Geffen
Wat een top shop is dit! Heb zaterdag mij bestelling binnen gekregen en het is ver boven verwachting! Bednakt!
28 januari 2018
Waardering
100%
Profile image
Vera Hoorn
Voor mijn avondstudie heb ik een labtop besteld. Het voldoet goed voor mijn studie en was op tijd geleverd.
22 januari 2018
Waardering
80%
Profile image
Corrie v Genugten
Erg blij met mijn aankoop. Heb een HP laptop gekocht met SSD en hij is heel erg snel
14 januari 2018
Waardering
80%
Profile image
Jordi Berends
Mijn bestelling was heel snel geleverd en goed ingepakt. Ik vind het een goed bedrijf
29 december 2017
Waardering
80%
Profile image
Mirthe
Prima zaak! Snelle levering
21 december 2017
Waardering
80%
Profile image
Bert van Hoek
Heel fijn bedrijf!
18 december 2017
Waardering
80%
Profile image
D.
Voor de kerst cadeautje besteld. Snel binnen en het ziet er top uit.
11 december 2017
Waardering
100%
Profile image
Jort
Hier ook recent een laptop gekocht met laptoptas. Hier zijn de prijzen erg goed en de kwaliteit is ook echt heel erg goed. Ik zal hier in de toekomst zeker weer kopen en raad dit iedereen ook aan. Het zal zeker niet tegenvallen.
7 december 2017
Waardering
100%
Profile image
Christiaan v Doesburg
Heb nu ongeveer 3 maanden geleden ene laptop gekocht met SSD en hij is nog steeds super snel
5 december 2017
Waardering
80%
Profile image
Mike
Hele goede service, nogmaals dank voor de goede hulp!
2 december 2017
Waardering
100%
Profile image
Veronica
Voor de zaak bestellen we altijd hier. Werkt altijd goed en scherpe prijzen
30 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Barten verhuur
iphone werkt perfect~!
30 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Robert vd A
Heb bij Refurbo een refurbished desktop besteld en het scheelt echt heel erg veel ten opzichte van andere webshops! Ik snap wel dat veel mensen hier voor kiezen
26 november 2017
Waardering
100%
Profile image
Jeroen Vervoort
Echt een heel fijn bedrijf!
26 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Samantha
Voor mijn man wat besteld en het was keurig op tijd. Had ergens nog een vraagje over en binnen een uur was mijn vraag al beantwoord.
23 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Karin
I like this webshop because the prices are very low. I can reccomand this
21 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Salahou
Goede service
20 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Daphne M
Heel erg blij met mijn bestelling!! Ik had niet verwacht dat refurbised toch zo goed zou zijn
19 november 2017
Waardering
100%
Profile image
Bibbi
Prima service en hele goede prijzen
16 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Wim v Spaandonk
alles naar verwachting geleverd
14 november 2017
Waardering
80%
Profile image
van Hoof
zakelijk wat spullen gekocht. Lekker goedkoop en betrouwbare spullen
11 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Tjeerd
Chromebook gekocht en werkt heel goed. Wel jammer dat PostNL een dag later kwam dan verwacht.
9 november 2017
Waardering
60%
Profile image
Harm D.
Hp desktops gekocht en het is een geweldig apparaat. Met een SSD echt super snel!
8 november 2017
Waardering
100%
Profile image
v Gerven
Professioneel bedrijf met interessante producten
7 november 2017
Waardering
80%
Profile image
Joop
heb niet veel verstand van die spullen maar ik heb voor weinig geld een prima dingetje gekocht. Lekker snel en gaat lekker lang mee op de accu
3 november 2017
Waardering
80%
Profile image
GV
Echt een stuk goedkoper dan bij anderen. Ik ben een echte vergelijker en bij Refurbo krijg je wel echt verreweg de beste prijs icm de garanties etc.
30 oktober 2017
Waardering
100%
Profile image
Thijs de Laat
Fijn bedrijf en goede service
30 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Bart
mijn bestelde ipad werkt super goed!!
28 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Jenny
Top service!
25 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
John Sleddens
Goede site met goede prijzen. Heb hier al vaker wat gekocht en het is eigenlijk altijd goed.
23 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Dennis
Erg scherpe prijzen en het spreekt me ook zeer aan dat ze zo bezig zijn met het milieu. Goede aanpak, ga zo door
22 oktober 2017
Waardering
100%
Profile image
Ralph v Akkeren
Goede producten
17 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Marcus
Heel blij met mijn Chromebook!! Was echt heel goedkoop en voor mij de perfecte Chromebook! Ga t zeker verder vertellen!
16 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Sanne P.
Heel fijn bedrijf om iets te kopen. Ze zijn echt heel goedkoop en ik vind het zeer geode kwaliteit
14 oktober 2017
Waardering
100%
Profile image
Kevin Braspenning
Alles netjes ingepakt en op tijd geleverd.
14 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Wesley
Echt goedkoop een ipad gekocht en het is onbeschadigd om te zien
10 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Avril T
Goed bedrijf
9 oktober 2017
Waardering
60%
Profile image
J.
Een extra computer voor er bij gekocht. Was niet duur en werkt gewoon goed
8 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Frank H
Lijkt me een prima bedrijf om zaken mee te doen
7 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Gerald Buwalda
Voor mijn bedrijf een laptopje gekocht voor de facturen en prima dingetje
5 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Raymond
Voor school een kleine laptop gekocht. Hij doet het heel goed op de accu en is niet zo zwaar:)
2 oktober 2017
Waardering
80%
Profile image
Elvira
Pakket kwam pas op woensdag aan ipv maandag... kan beter...
1 oktober 2017
Waardering
20%
Profile image
W.
Keurig geleverd
30 september 2017
Waardering
80%
Profile image
M.M.P. Kivits
Goede service!!
27 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Mickey
Ben zelf icter en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
25 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Erik Graste
Computertje gekocht voor mijn broertje. Het werkt tot nu toe nog goed. Ik vind ook de prijzen laag
25 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Ali Sebbar
Vaste pc besteld voor 100 euro.. Had niet veel verwacht, maar toch is ie snel en hij werkt echt goed
24 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Koen
Ik denk dat veel bedrijven hier nog iets van kunnen leren. Ze doen echt wat ze beloven en dat is in de praktijk bij veel bedrijven heel anders.
23 september 2017
Waardering
100%
Profile image
Peter Verhallen
Overzichtelijke website, goede prijzen en goede spullen!
20 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Gielbert
Top bedrijfje!
17 september 2017
Waardering
100%
Profile image
Sebastiaan
snelle levering.. Om 18:00 besteld en al de volgende ochtend in huis
15 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Mariek Veldt
Nette website
14 september 2017
Waardering
80%
Profile image
F
Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice
14 september 2017
Waardering
100%
Profile image
van Schooten
Erg lage prijzen hier! Stuk beter dan waar ik de vorige keer wat had gekocht.
12 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Toine P.
Goede prijzen en goede service
12 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Beau v Rijswijk
2 laptops en een vaste pc gekocht voor ons nieuwe bedrijf. T scheelt toch in de kosten en werkt net zo goed. Kan dit zeker aanbevelen
9 september 2017
Waardering
100%
Profile image
Francisco
Mijn iphone net binnen en hij is echt als NIEUW. WOW
8 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Janneke
Alles zag er top uit! Lekker snel laptoppie ook
7 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Ricardo
Pakketje snel geleverd
6 september 2017
Waardering
80%
Profile image
Tom de Jong
Fijn bedrijf en ik had mijn pakketje snel in huis
2 september 2017
Waardering
100%
Profile image
Samantha van Cleef
Goeie ervaringen met de klantenservice
1 september 2017
Waardering
100%
Profile image
Joerie
Alles netjes op tijd geleverd.
31 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Sjoerd Goors
Waar is mijn bestelling?
31 augustus 2017
Waardering
20%
Profile image
Mohammed RT
Al langere tijd erg tevreden over refurbo.. Denk ik al mijn 4e keer iets besteld en het is echt altijd goed. Keep up the good work!
29 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Caroline
Helemaal happy!!
27 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Froukje
Snel geleverd en keurig verpakt. Voldeed aan de verwachtingen.
27 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Hans
Netjes!
27 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
AM
Mooie website met goede prijzen. Ik was alleen op zoek naar een heel specifiek model, jammer dat ze die niet konden leveren.
26 augustus 2017
Waardering
60%
Profile image
Ronald v Lokven
Prima bedrijf
25 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Stefan
Voor de zaak aantal vaste systemen gekocht. Vlotte afhandeling en alles werkt tot zover prima.
24 augustus 2017
Waardering
-20%
Profile image
Ad V.
Als cadeautje een refurbished laptop gekocht. Boven verwachting goed en een goede prijs ook.
23 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Fam Verhoef
Thanks for the great support, totally happy
20 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Connor
even goed gegoogled en voor refurbo gekozen. Echt lage prijzen en ik moet zeggen t ziet er wel heel netjes uit allemaal
18 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Bart Veenstra
Hp laptop werkt perfect
17 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Leon H
Niet tevreden over mijn bestelling. Verder netjes afgehandeld, dat wel.
15 augustus 2017
Waardering
40%
Profile image
Thomas Kuenen
Heb voor mn vriendin hier een iphone gekocht. Netjes in de doos en echt zo goed als nieuw.
14 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Luuk V
Betrouwbare club die voor je klaar staan als er wat is. Liep tegen probleempje aan en was zo weer opgelost. Ik kom hier zeker weer terug
11 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Sander Visser
Zeer goede prijzen hier!! Vergelijk goed want het scheelt echt veel!
10 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Mark Clement
Voor de kids een ipad gekocht want hoeft niet perse een neiuwe te zijn. Hij werkt goed en de kids zijn lekker bezig.
10 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Juliette
Goed laptoppie gekocht hoor
4 augustus 2017
Waardering
80%
Profile image
Piet
Goede producten en snelle levering
4 augustus 2017
Waardering
100%
Profile image
Fons Verweij
Heb een laptop voor me opleiding gekocht. Het werkt goed
3 augustus 2017
Waardering
60%
Profile image
Karim M.
Fijne webwinkel met goeie prijzen
31 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
John
De eerste keer dat ik een refurbished ipad kocht en ik vond het wel spannend. Maar ik ben erg blij! 5 sterren!
31 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Karin voets
Niet zo blij... PostNL was een dag te laat met bezorgen.
30 juli 2017
Waardering
40%
Profile image
Karel Voorstens
Heb zelf goede ervaringen met refurbo. Nette spullen voor een lage prijs
29 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Jaap S.
Ik heb een goede laptop gekocht en het was goedkoop.
26 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Fatima
Goede ervaringen, prima service
25 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
Peter
Heb goede ervaringen met de klantenservice. Voor die prijs had ik minder verwacht, dus een zeer positieve ervaring.
20 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
Viola Freriks
Mooie spullen
19 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
Tony
Goed bedrijf met goede service
19 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Arnold
Prettig bedrijf om zaken mee te doen, zeer helder in de communicatie. Overigens een stuk goedkoper dan andere aanbieders als je een beetje rondkijkt en de kwaliteit vind ik echt heel goed.
17 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Bart Hoeks
Heel blij met mijn laptop!
13 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Annie
Heb voor mezelf een relatief eenvoudige desktop aangekocht. Dit was mijn eerste refurbished desktop en ik ben er zeker tevreden mee. Het is lekker vlot en doet wat ik er van verwacht had.
13 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
van Kasteren
Mijn pakketje was heel erg netjes verpakt en ik had het de volgende dag in huis.
13 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
Maaike
Heb 2 laptops besteld en ze zien er nog als nieuw uit! de kwaliteit is me echt 100% meegevallen. Je ziet bijna niet dat het ooit gebruikt is geweest.
13 juli 2017
Waardering
100%
Profile image
Tom van Gulik
Heb een laptop voor school besteld en het werkt goed
13 juli 2017
Waardering
80%
Profile image
Ali
Wat een topshop is dit!
20 juli 2012
Waardering
100%
Profile image
Tom
Pc gekocht met monitor. Gratis toetsenbord + muis gekregen. Zeer snel geleverd! Goed verpakt! Ik ben heel tevreden. Nu aan het kijken voor een pc voor de zoon.
20 juni 2005
Waardering
100%
Profile image
Vanessa Vanbrabant